HTML

Az Isten állatkertje

Mindennapi élet, politika, minden ami magyar és számít, egy átlag gondolkodó ember szemszögéből.

Friss topikok

  • kkd: Lájk (2010.10.15. 20:29) Hülyék_mindenütt
  • kkd: na bakker eeeeeeeez igen!!!!!!!! (2010.08.27. 19:37) "Ebben_az_országban_mindenki_rasszista..."
  • MEDIIIC: @kkd: A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusát... (2010.05.12. 20:20) Drog,_erkölcs_&_törvény
  • MEDIIIC: @beati.vd: Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabál... (2010.05.08. 15:10) Kultúra
  • ko0ter21: meg a halál előtt is!:D Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni! (2010.04.26. 19:49) Tükör

Linkblog

Punkok,_skinheadek_és_ami_mögöttük_van

MEDIIIC 2010.06.18. 22:20

Manapság egyre több ilyen egyént látni az utcánkon, és mindegyikről megvan mindenkinek a véleménye. Vegyük szépen sorra, milyen kép alakul ki róluk az emberekben.

 

A punkok

 

Most azokról lesz szó, akiket már messziről ki lehet szúrni, az idióta hajviseletükről és az igénytelen, minden szarral teleszurkált fizimiskájukról. Egymással szemben igen kedves, társas lények. Annyira nincs pénzük, mint ahogy igényük. Többinyire olcsó kommersz töményt és tabis bort fogyasztanak. Ezt azzal indokoljak, hogy így akár 1000FT-ból is be tudnak baszni. Nyomós érv XD. Részegen csapatostul támadnak.

 

Az anarchista és komcsi ideológiáik az értelmi színvonalukat is tükrözik. Ha figyeltek volna történelem órán, vagy csak egy picit is gondolkodnának, rájönnének mi a baj az anarchiával. (Talán majd később kifejtem a gyengébbek kedvéért.) A kommunizmussal már más a helyzet. Eleinte teszik az embereknek, hogy mindenki egyenlő, a gond ott kezdődik, amikor azt meg kell osztani másokkal ami a tiéd. Itt elég gondolni arra, amikor a nagyszüleid a padláson titokban vágták a disznót, vagy amikor az üzletüket, amiért évekig dolgoztak, egyszer csak államosították és onnantól ők már kiszolgáltatott alkalmazottak lettek. A szabad versenyes kapitalizmus vitte előrébb a világunkat, és aki ügyesebb volt az jobban él mint 4 éve.

(Mind azon által a véleményem továbbra is az, hogy nem szabad hagyni ezt a túlzott szabadságot, és olyan korlátokat kell szabni, ami a hazai piacot előnyben részesíti a külföldivel szemben (merkantilizmus).)

 

De ne ez csak a látszat, ugyan is vannak rendes, értelmes és igényes punkok is, csak azok olyanok, mint bárki más.

 

A skinheadek

 

(Most a divatnáci félékről lesz szó, van köztük rendes is továbbá antifasiszta irányzat is (Eredetileg nem is voltak rasszisták J.))

Könnyű kiszúrni őket messziről, akár este is, ugyanis a fény megcsillan kopasz kis fejükön, továbbá a nadrágjukat betűrik a bakancsukba, amit fehér fűzővel hordanak. Hordákba tömörülve mulatnak, közösen utálják a zsidókat, és a cigányokat. Részegen mindenkit. Így terjedt el az a mondás: „A részeg skinhed olyan ,mint a cigány.” (Mindenkibe beleköt és csoportosan támad.)

 

Sok hülyegyerek áll be mind két csoportba, de a legnépszerűbb tábor manapság a divatnáciké. Szerencsére a többség kinövi.

Most, hogy ilyen szomorú helyzetbe került az ország, elkezdték a kisgyerekek is verni a mellüket, így ellenség kellet nekik, akiket meg is találtak a zsidók és cigányok személyében.

Valóban nincs minden rendben-e téren, de ez nem jelenti azt, hogy be kell állni a primitívnácik mellé. Kultúráltan is ki lehet fejezni nemtetszésünket, anélkül hogy hülyének néznének. Hitlerezés és a karlendítés legalább annyira ciki, mint a horogkereszt viselése. A Mein Kampf olvasása még nem tesz senkit történelemtudóssá, csupán megismered egy nem teljesen épelméjű ember filozófiai gondolatait.

 

A gond az, habár erre az eszmére hivatkoznak, még se tartják be annak elvárásait.

 

(14/88) => Olvasd el, és megérted majd miről beszélek!

 

Természetesen tudom, hogy vannak kivételek, és ebből adódóan csak azokkal barátkozom, de sajnos a látszat nem ezt mutatja, ezért pedig a nevelés és az egyes ismeretek hiánya a hibás.

 

Címkék: punk fehér divat kopasz náci zsidó cigány fasizmus kommunizmus skinhead mein komcsi anarchizmus bakancs anarchista kampf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediiic.blog.hu/api/trackback/id/tr532092645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása