HTML

Az Isten állatkertje

Mindennapi élet, politika, minden ami magyar és számít, egy átlag gondolkodó ember szemszögéből.

Friss topikok

  • kkd: Lájk (2010.10.15. 20:29) Hülyék_mindenütt
  • kkd: na bakker eeeeeeeez igen!!!!!!!! (2010.08.27. 19:37) "Ebben_az_országban_mindenki_rasszista..."
  • MEDIIIC: @kkd: A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusát... (2010.05.12. 20:20) Drog,_erkölcs_&_törvény
  • MEDIIIC: @beati.vd: Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabál... (2010.05.08. 15:10) Kultúra
  • ko0ter21: meg a halál előtt is!:D Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni! (2010.04.26. 19:49) Tükör

Linkblog

Mié_vagy_bunkó!?_(1.)

MEDIIIC 2010.04.27. 22:45

Igazából, ez egy költői kérdés volt, mivel a válasz egyszerű: Mert a szüleid nem neveltek meg.Ma és holnap azon megyek végig, hogy milyenek a mai fiatalok és hogy miért.

 

Miccsinálsz!?

 

Nap, mint nap azt látjuk, hogy ezek a mai tizenévesek hogyan hülyülnek el. Szemetelnek, nem tisztelik mások tulajdonát, ahogy egymást sem. Ha valaki pedig rájuk szól, akkor azt szidják és nézik hülyének.

 

Azért, az elég felháborító, hogy ha valaki eldobja a szemetet vagy a csikket, az pedig még inkább, ha ott van tőle pár lépésre a kuka. Fejlettebb országokban ezt büntetik és ellenőrzik is. Itt miért nem? Én megkérdezném attól a hülye paraszttól (nem az agrikultúrában dolgozó emberre gondolok), hogy mégis mi a faszért csinálod ezt, baszd meg? Nem csak neked kell majd eltűrni azt a mocskot, amit te csinálsz!

A válasz kb. annyi lenne, hogy mi közöd hozzá?! Egy normális társadalomban ezért egy kibaszott nagy pofon járna. Itt csak röhögnek rajta a haverok.

 

A buszon sem adják át a helyüket. Nem tisztelik az időseket, sem a koruk bélit. Megalázzák egymást, és miért? Mert az számukra jó poén, és mehet fel a Napiszarra. (A Napiszaros nyomorékokról később.) Tényleg kúrva vicces másokból gúnyt űzni! Nyilván, vannak olyan szituációk, amikor az apróbb beszólogatások megengedettek, mert az valóban jó poén, általában olyankor a másik is nevet rajta. De nem szabad átesni a ló túloldalára! Azért legyen már bennetek gerinc!

 

Az iskolai viselkedésről már korábban írtam.

Kultúra

 

A lányod egy kúrva!

 

Bizony, ezt sok szülő még nem tudja. Engedi a lányának (van, aki a fiának)  a miniszoknyát, meg a mélyen kivágott felsőt, később meg meglepődik azon, hogy a lányát leitatták és 5-en végigmentek rajta egy buliban. Nem akarok álszent lenni, mert szeretem, ha látok egyet, s mást, amikor a ”hölgyek” előre hajolnak, csak az a helyzet, hogy többnyire ezeket nem az eszükért szeretem/szeretjük… Lehet köztük is értelmeset találni, meg nem mind kúrva azért, de 14 évesen ez akkor is sok. Az ilyeneket nem tisztelik, és nem is tisztelni akarják, hanem megbaszni, és bizony ő ezt élvezi is. Minél több és idősebb pasi akar megkúrni, annál menőbb vagyok stílus nem egy fejlett és normális kultúra része.

 

Lehet fikázni a konzervatívokat, a keresztényeket (vagy akár a muszlimokat), nem kell követni őket mindenben, de képviselnek olyan értékeket is, amelyeknek helye van egy modern társadalomban.

 

Hogy miért tartunk itt, arról majd holnap…

 

Címkék: kultúra szülő lány társadalom poén fiatal szemét nevelés fiú szemetelés gúny kúrva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediiic.blog.hu/api/trackback/id/tr251957726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása