HTML

Az Isten állatkertje

Mindennapi élet, politika, minden ami magyar és számít, egy átlag gondolkodó ember szemszögéből.

Friss topikok

  • kkd: Lájk (2010.10.15. 20:29) Hülyék_mindenütt
  • kkd: na bakker eeeeeeeez igen!!!!!!!! (2010.08.27. 19:37) "Ebben_az_országban_mindenki_rasszista..."
  • MEDIIIC: @kkd: A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusát... (2010.05.12. 20:20) Drog,_erkölcs_&_törvény
  • MEDIIIC: @beati.vd: Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabál... (2010.05.08. 15:10) Kultúra
  • ko0ter21: meg a halál előtt is!:D Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni! (2010.04.26. 19:49) Tükör

Linkblog

Mié_vagy_bunkó!?_(2.)

MEDIIIC 2010.04.28. 23:14

Nah, kérem szépen… azért tartunk itt, mert Ti, mint szülők megbuktatok! A kölyköt nem csak babusgatni kéne, hanem nevelni is. Tudod, megbünteti, megdicsérni, beszélgetni vele…

 

Szar a példa

 

Van ez a mostani fiatal szülő generáció, akik már nem azt a nevelést kapták, mint az idősebbek. Erről a rendszerváltással járó nyugati kultúra beáramlása tehet főként. Csökkent a szigor mind a törvényben mind az elvárásokban. Ezért ezek már lazábbra vehették a figurát. Felnőttek, majd saját családjuk lett, mivel őket már nem fogták kemény kézzel, így követték ezt a példát. A helyzeten rontott a nyugati kultúra további beáramlása és az egyre romló közerkölcs.

 

Amíg régen a kölyök hisztizett, pofon vágták, ma pedig megveszik neki, amit akar. Ha nem fogadott szót, szintén pofon vágták vagy megbüntették, ma leszarják. Bizony, ez itt a baj, leszarják! Nevelje az anyja (vagy az apja, szülőpárostól függ), az ő dolga, én inkább a jó fej szülő leszek.

 

Ezért van az, hogy a diákok azt hiszik, mindent következmények nélkül megtehetnek és pont ezért van tele a város hétvégén este, részeg 12-16 évesekkel. Ezek a problémák egyre fokozódni fognak, mert bizony a társadalmunk hanyatlik.

 

Szolgálunk és nevelünk

 

A jó szülő dolga az, hogy példát mutasson a gyerekének és, minden eszközzel azon legyen, hogy a helyes úton tartsa. A nevelés nem csak verésből és büntetésből áll. Olykor el kell beszélgetni azzal a kölyökkel, és meg kell értetni vele, hogy mi a jó és mi a rossz. Ha ez nem megy, jöhet a jól megérdemelt pofon. Ha a szülő visszaél helyzetével, és túlzottan agresszív, azzal a gyerekből olyan érzelmeket válthat ki, hogy az a szerencsétlen elszökik, vagy megpróbálja megölni magát. A nevelők dolga megtalálni az egyensúlyt a büntetési és egyéb nevelési módszerek között.

 

Ez az alapja egy jól működő társadalomnak. A jó erkölcs, becsület, tisztesség és az intelligencia.

 

A te dolgod, hogy jól neveld a kölykeidet, továbbá az is, hogy rendesen viselkedj, ezzel jó példát mutatva mindenki számára!

 

Címkék: kultúra szülő lány társadalom büntetés poén pofon fiatal szemét nevelés verés fiú példa szemetelés gúny kúrva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediiic.blog.hu/api/trackback/id/tr911960767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása