HTML

Az Isten állatkertje

Mindennapi élet, politika, minden ami magyar és számít, egy átlag gondolkodó ember szemszögéből.

Friss topikok

  • kkd: Lájk (2010.10.15. 20:29) Hülyék_mindenütt
  • kkd: na bakker eeeeeeeez igen!!!!!!!! (2010.08.27. 19:37) "Ebben_az_országban_mindenki_rasszista..."
  • MEDIIIC: @kkd: A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusát... (2010.05.12. 20:20) Drog,_erkölcs_&_törvény
  • MEDIIIC: @beati.vd: Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabál... (2010.05.08. 15:10) Kultúra
  • ko0ter21: meg a halál előtt is!:D Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni! (2010.04.26. 19:49) Tükör

Linkblog

A_drog_rossz,_értem?

MEDIIIC 2010.04.15. 22:12

A drogok világában és függőségében élünk. Drog: a kóla, a kávé, a sör, a bor, a pálinka, a vodka stb. Még is köznapi nyelven mást értünk drogok alatt, méghozzá a kábító szereket. Egyre több szerencsétlen nyúl ezekhez a szerekhez, de vajon miért?

 

Drog & család

 

Nem mindenki él rendezett családi körülmények közt. Egyfolytában verik, leszarják vagy egymással veszekednek. Nem mindenki bírja ezt sokáig idegileg. Vagy el kezd drogozni vagy kinyírja magát, de legalább is megpróbálja (erről majd később).

 

Ez a megoldás?

 

Nem. Csak azt hiszik, mert ezt látják a tévében. Milyen jó betépni, mert akkor leszarok mindenkit, laza vagyok, nyugi, relax meg minden faszom. Ezzel, azaz egy baj van, hogy miután elmúlt a hatása rájövünk, hogy a problémáink nem oldódtak meg így hát jöhet a következő dekk.

 

Valaki marad a fűnél élete végéig, de van aki ”tovább” lép. Jöhetnek a keményebb drogok: kokain, heroin stb. Innen már nincs kiszállás, anyagi csőd, kapcsolat megszakadása a külvilággal, lopások majd a jól megérdemelt halál.

 

Drog & haverok

 

Van, ahol nem a család tehet róla, a kölyök elmegy bulizni a haverjaival, szólnak neki, hogy van egy jó cucc, repülni fog, pörögni és ő lesz a Jani. A hülye gyerek pedig kipróbálja. Ezek a party drogok pl.: extasy. Erre a gyerekre is ugyan az a sors vár, mint az előzőre.

 

Áldozat

 

Sajnos vannak olyanok, akik önhibájukon kívül, esnek a kábítószerek függőségébe. Elmegy bulizni az illető és belekeverik az italába. Majd felhívják rá a figyelmét, hogy mitől is érezte jól magát, és ha továbbra is jól akarja érezni magát, vegyen a szerből.

 

Lehet rosszabb is. A nemi erőszak drogok, kíméletlenül szedik áldozataikat a szórakozó helyeken. Legtöbbször belekeverik egy lány italába, megerőszakolják úgy, hogy ő nem is emlékszik semmire.

 

Így engedjük el gyermekeinket bulizni? Sajnos ilyen világban élünk. De Lehet Más a Politika, legalizálhatnánk a könnyű drogokat, és akkor ez mind törvényes lenne.

 

Boccs, de erre kurvára nincs szükség.

 

Javaslat?

 

Kína. Ott kivégzik a drogcsempészeket és a drogárusokat. Itt miért nem lehet?

 

Jobban oda kell figyelnünk egymásra, és ha látjuk, hogy baj van, szólni kell az illetékeseknek.

 

(személyes vélemény: Aki olyan hülye, hogy önszántából kábítószerezik, az nyugodtan dögöljön meg!)

Címkék: család gyerek halál drog kábítószer buli party extasy kokain gina heroin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediiic.blog.hu/api/trackback/id/tr501924996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása