HTML

Az Isten állatkertje

Mindennapi élet, politika, minden ami magyar és számít, egy átlag gondolkodó ember szemszögéből.

Friss topikok

  • kkd: Lájk (2010.10.15. 20:29) Hülyék_mindenütt
  • kkd: na bakker eeeeeeeez igen!!!!!!!! (2010.08.27. 19:37) "Ebben_az_országban_mindenki_rasszista..."
  • MEDIIIC: @kkd: A drogterjesztőkre vonatkozik. Díler, az aki másoknak ad el. Mennyiségtől és a drog típusát... (2010.05.12. 20:20) Drog,_erkölcs_&_törvény
  • MEDIIIC: @beati.vd: Lehetne tenni. Országos arculatváltozásra van szükség, pl. Iránban törvényekkel szabál... (2010.05.08. 15:10) Kultúra
  • ko0ter21: meg a halál előtt is!:D Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni! (2010.04.26. 19:49) Tükör

Linkblog

Tükör

MEDIIIC 2010.04.19. 22:22

Elnézést a hétvégi kimaradásért, de nem voltam gépközelben. De újult erővel folytatom munkáságom.

 

Most is épp szól a televízió, de csak szól, nem nézem, mert számomra nincs benne semmi érdekes. Inkább netezek és írom a blogomat. A Győzike megy, és van, akit ez érdekel és leköt.

 

Szórakozás

 

Több ezren nézik ezt a show-műsort. Valaki szereti, valaki szidja és még is tudja, hogy melyik részben mi volt. Álszentség a felsőfokon! Szidod, „Jaj, már megint ez az ostoba c***ny!” (azért raktam bele csillagot, mert nem a származása most a lényeg) Jobb, ha tudod, magadat minősíted! Szokták mondani, „Az vagy, amit eszel.” Ez a televíziós szokásaidra is igaz.

 

Az vagy, amit nézel

 

Nem azért van Győzike műsoron, mert szép és okos, hanem azért mert erre van igény. Ostoba és primitív műsorokra, és nem csak erre gondolok, hanem a Maunikára vagy a JózsiBarátra.

Nem Győző az ostoba c***ny, hanem te, aki nézi! Értelmes ember ilyet nem néz, vagy legalább nem dicsekszik vele.

 

Értelem

 

Számtalan csatorna van és ezért bőven van mit nézni, te mégse arra vagy kíváncsi, hogy hogyan élnek a vadonélő állatok, milyen volt a közép kor, vagy, hogy hogyan készült az a mosógép, amit nap-mint nap használsz, hanem arra, hogy egy ”idióta”, hogyan játssza az agyát. Ő nem ”idióta”, sokkal inkább üzleti zseni, de nevezhetjük a kurvánknak is. Abból él, hogy kielégítse az ilyen barmok igényeit. És bizony jól él. Minél nagyobb a csorda, annál nagyobb a haszna.

 

Magyarországon, itt Hunniában, bizony sok ökör van, de nem ám hortobágyi szürke marha

 

Ticcsák be!

 

Bizony, meg lehet szüntetni az ilyen csatornákat és az ilyen műsorokat, de ettől még mindig lesz rá igény, csak nem lesz, aki kielégítse. Ettől egy űr keletkezik majd az emberek életébe, amit vagy hasznos tevékenységgel pótolna, vagy hasonló baromsággal.

 

Nem a műsoroknak kell változniuk, hanem nekünk. A műsor mindig is olyan lesz, amilyet akarunk!

Van agyunk, mégsem használjuk.

 

( A sorozatokat (Lost, Heroes, Barátok Közt stb.) nem szólom le, mert arról tudjuk, hogy nem valóság, és azért nézzük, mert szórakozni és pihenni akarunk, vagy csak szimplán hiányzik az izgalom és az intrika az életünkből. Az utóbbi vezérli a szappanoperák nézőit és alkotóit.)

 

Minden estre, van élet a tv-n túl is!

 

Címkék: tv győzike pénz idióta televízió ostoba marha csatorna ész ökör értelem zseni gondolkodjál

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mediiic.blog.hu/api/trackback/id/tr401935820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ko0ter21 2010.04.26. 19:49:52

meg a halál előtt is!:D

Mellesleg ez király post volt, bár lehetett volna tovább taglalni!
süti beállítások módosítása